Opvarmning af stegt and - Slyngebarn
Slyngebarn.dk

Gå tilbage   Slyngebarn > Gør det selv - eller gør det sammen med andre > Mad > Snak om mad
Glemt adgangskode? Tilmeld

Besvar
Trådværktøjer Visningstilstande
Ulæste 23-12-10, 21:43   #1
HBT
HBT overvejer.........
hedder som et køkken
 
HBTs avatar
 
Tilmeldingsdato: 02/01-08
Geografisk placering: Brørup
Indlæg: 11,452
Thanks: 948
Thanked 2,526 Times in 1,368 Posts
iTrader: 14 / 100%
Opvarmning af stegt and

Vi har stegt anden i dag og parteret den og lagt den i en bradepande og på køl.
Hvor længe og ved hvilken temp. skal den opvarmes før servering i morgen?

Og hvor længe skal stegt medister som min bror kommer med varmes i ovnen?
__________________
Hilsen Heidi, mor til Bassen (24.11.07) og Trunten (07.08.10)
HBT er offline   Besvar med citat
Ulæste 23-12-10, 22:31   #2
Smyrilla
Smyrilla tænker på at livet skal leves mens man har det
Jeg betaler husleje her!
 
Smyrillas avatar
 
Tilmeldingsdato: 18/12-07
Geografisk placering: Lystrup (nord for Århus)
Indlæg: 6,233
Thanks: 1,075
Thanked 1,262 Times in 829 Posts
iTrader: 27 / 100%
Jeg har selv lige læst op på det da jeg skal det samme imorgen.

Den skæres ud, pensles med andefedt og får 15 - 20 på 225 grader. Voila færdig
__________________
Hilsen Carina
Løvemor til Lilja (november 2007) og Nora (juni 2012)
Smyrilla er online nu   Besvar med citat
The Following User Says Thank You to Smyrilla For This Useful Post:
Gammelmor (23-12-10)
Ulæste 23-12-10, 22:51   #3
MorC
MorC stay strong and smile
Bare send min post til Slyngebarn.dk
 
MorCs avatar
 
Tilmeldingsdato: 26/10-07
Indlæg: 3,151
Thanks: 1,962
Thanked 918 Times in 487 Posts
iTrader: 8 / 100%
husk at pensle med andefedt inden opvarmningen.

Jeg har også stegt and idag
__________________
Hilsen MorC
Mor til to
MorC er offline   Besvar med citat
The Following User Says Thank You to MorC For This Useful Post:
Gammelmor (23-12-10)
Ulæste 23-12-10, 23:57   #4
Gammelmor
Gammelmor synger og danser...lidt i det skjulte men bare vent!!!
Old Scoundrel
 
Gammelmors avatar
 
Tilmeldingsdato: 03/06-07
Geografisk placering: Næstved
Indlæg: 26,971
Thanks: 9,105
Thanked 12,515 Times in 4,568 Posts
iTrader: 6 / 100%
Super tråd....vi har nemlig også stegt and idag.
KH Lene
__________________
People are unreasonable, illogical and selfcentered. Love them anyway. Mother Theresa
Gammelmor er online nu   Besvar med citat
Ulæste 24-12-10, 09:30   #5
HBT
HBT overvejer.........
hedder som et køkken
 
HBTs avatar
 
Tilmeldingsdato: 02/01-08
Geografisk placering: Brørup
Indlæg: 11,452
Thanks: 948
Thanked 2,526 Times in 1,368 Posts
iTrader: 14 / 100%
Citat:
Oprindeligt skrevet af Smyrilla Vis indlæg
Jeg har selv lige læst op på det da jeg skal det samme imorgen.

Den skæres ud, pensles med andefedt og får 15 - 20 på 225 grader. Voila færdig
Er det nok? Havde læst et sted 45 minutter ved en 160 grader og så et kvarter ved 225 - men jeg er bange for det gør den smadder tør - dog skulle de 45 minutter være under staniol.

Men medisteren bliver vel død af 225 grader? Men måske hvis der er staniol over at det går?
__________________
Hilsen Heidi, mor til Bassen (24.11.07) og Trunten (07.08.10)
HBT er offline   Besvar med citat
Ulæste 24-12-10, 09:45   #6
MorC
MorC stay strong and smile
Bare send min post til Slyngebarn.dk
 
MorCs avatar
 
Tilmeldingsdato: 26/10-07
Indlæg: 3,151
Thanks: 1,962
Thanked 918 Times in 487 Posts
iTrader: 8 / 100%
Jeg gør sådan her:

180 grader varm ovn - foliedækket fad - 20 min

tag fadet ud - hæv temp til 250 grader

tag folie af kødet - pensl kødet med andefedt - folie skal stadig være over æbler/svesker

sæt det i ovn igen i 10 min

Velbekommen
__________________
Hilsen MorC
Mor til to

Sidst redigeret af MorC; 24-12-10 kl. 09:55
MorC er offline   Besvar med citat
Ulæste 24-12-10, 10:16   #7
HBT
HBT overvejer.........
hedder som et køkken
 
HBTs avatar
 
Tilmeldingsdato: 02/01-08
Geografisk placering: Brørup
Indlæg: 11,452
Thanks: 948
Thanked 2,526 Times in 1,368 Posts
iTrader: 14 / 100%
Citat:
Oprindeligt skrevet af MorC Vis indlæg
Jeg gør sådan her:

180 grader varm ovn - foliedækket fad - 20 min

tag fadet ud - hæv temp til 250 grader

tag folie af kødet - pensl kødet med andefedt - folie skal stadig være over æbler/svesker

sæt det i ovn igen i 10 min

Velbekommen
Og de er ikke tørt bagefter vel?
__________________
Hilsen Heidi, mor til Bassen (24.11.07) og Trunten (07.08.10)
HBT er offline   Besvar med citat
Ulæste 24-12-10, 10:36   #8
MorC
MorC stay strong and smile
Bare send min post til Slyngebarn.dk
 
MorCs avatar
 
Tilmeldingsdato: 26/10-07
Indlæg: 3,151
Thanks: 1,962
Thanked 918 Times in 487 Posts
iTrader: 8 / 100%
Citat:
Oprindeligt skrevet af HBT Vis indlæg
Og de er ikke tørt bagefter vel?
nej, det har jeg ikke oplevet. Og vi har brugt opskriften en del år nu. Og det er også det der står på den opskrift fra slagteren hvor vi har købt anden
__________________
Hilsen MorC
Mor til to
MorC er offline   Besvar med citat
Ulæste 24-12-10, 11:10   #9
HBT
HBT overvejer.........
hedder som et køkken
 
HBTs avatar
 
Tilmeldingsdato: 02/01-08
Geografisk placering: Brørup
Indlæg: 11,452
Thanks: 948
Thanked 2,526 Times in 1,368 Posts
iTrader: 14 / 100%
Citat:
Oprindeligt skrevet af MorC Vis indlæg
nej, det har jeg ikke oplevet. Og vi har brugt opskriften en del år nu. Og det er også det der står på den opskrift fra slagteren hvor vi har købt anden
Super tak
__________________
Hilsen Heidi, mor til Bassen (24.11.07) og Trunten (07.08.10)
HBT er offline   Besvar med citat
Besvar


Aktuelt aktive brugere, der læser denne tråd: 1 (0 medlemmer og 1 gæster)
 
Trådværktøjer
Visningstilstande

Regler for indlæg
Du kan ikke oprette nye tråde
Du kan ikke oprette svar
Du kan ikke vedhæfte filer
Du kan ikke redigere dine indlæg

BB-kode er Til
Smilies er Til
[IMG]-kode er Til
HTML-kode er Fra

Forumoversigtsmenu

Powered by vBadvanced CMPS v3.1.0

Alle tidspunkter er GMT +2. Klokken er nu 22:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
no new posts