Slyngebarn - Vis det enkelte indlæg - Så er vi på den igen....
Slyngebarn.dk

Gå tilbage   Slyngebarn
Glemt adgangskode? Tilmeld

Vis det enkelte indlæg
Ulæste 30-09-18, 21:04   #17
SAH
SAH har ikke brugt den nye funktion...
Shhhhh........ jeg skriver
 
No Avatar
 
Tilmeldingsdato: 01/11-12
Geografisk placering: Sverige
Indlæg: 1,300
Tak givet gange: 758
Takket 810 gange i 385 indlæg
iTrader: 0 / 0%
Hvorfor valgte I at have den store hjemme da baby kom? Logistik, fordi I gerne ville have dem hjemme så længe som muligt eller andet?

Jeg er ikke sådan en mor som elsker hvert øjeblik. Der går faktisk sjældent en dag hvor jeg ikke tænker at det er pissehårdt og jeg er træt og ked og bare ville ønske at der var 10 min. uden et barn der kalder på mig eller en tid der skal passes eller noget der skal gøres.
Det er noget jeg ret tit har dårlig samvittighed over, men jeg elsker mine børn og vælger at tro/vide at jeg ikke er ensom om at have det sådan.
Men min/vores grundtanke/holdning er at børn har bedst af at være med sine forældre de første år, hvis det kan lade sig gøre og forældrene kan (og lidt - "hvis folk kunne klare at passe sine børn tidligere, så burde jeg f... også kunne!" - totalt dumt jeg ved det). Her i landet bliver man jo lidt tvunget til det, hvis man får børn tæt, pga. 15 timers reglen, men er jeg nervøs for om jeg bliver endnu mer sur/tvær brokken og ikke kunne nyde og "elsker det".
Prøver at sige til mig selv, at man fortryder ikke den tid man bruger med sine børn og at mere TV er ikke verdens undergang.
Jeg vil bare så gerne ikke føle mig som en dårlig Mor fordi jeg synes er rocker, mega hårdt og jeg er træt af det regelmæssigt, samtidigt med at jeg smelter når den lille smiler og ingen skal krumme et hår på den stores hoved (helt utroligt hvor "dobbeltmoralsk" ens hjerne kan være).

Men lige nu tror jeg at det skulle forværre min stress, hvis jeg får endnu en "jeg vil ikke sove mere end 15 min. af gangen" baby, hvis jeg samtidig 3 dage om ugen skal aflevere/hente på faste tidspunkter 1,2 km væk (via glat eller mudret grusvej i skoven hvis vejret er dårligt).
Men de 5 timer giver samtidigt et pusterum som kan behøves.... åhhh… det er svært....


Citat:
Oprindeligt skrevet af Solvej Vis indlæg
Helt ærligt, så fortaber det sig en lille smule i tågerne hvordan vi gjorde
Men som jeg husker det, så fandt vi hurtigt nogle rutiner.
Ingen af mine børn har været glade for at sove om dagen, og de har aldrig sovet samtidig, undtagen selvfølgelig om natten.

Jeg blev helt sikkert mere loose med tv [emoji41]
Og så mener jeg at kunne huske at baby ofte faldt i søvn på min arm, mens jeg læste højt for storebror [emoji3526]

Jeg savnede helt klart min pause under lur. Men øvede mig i at nyde at kunne være sammen med vågent barn mens den anden sov.
__________________
Mor til L. fra juli 2012, L. fra juli 2017 og mindste L. fra april 2019
SAH er offline   Besvar med citat
 
Powered by vBadvanced CMPS v3.1.0

Alle tidspunkter er GMT +2. Klokken er nu 06:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.