Frosne krebsehaler - Slyngebarn
Slyngebarn.dk

Gå tilbage   Slyngebarn > Gør det selv - eller gør det sammen med andre > Mad > Snak om mad
Glemt adgangskode? Tilmeld

Besvar
Trådværktøjer Visningstilstande
Ulæste 16-05-20, 21:13   #1
Quinnie
Quinnie Mere yngel end slyngel...
afro-(sl)yngel
 
Quinnies avatar
 
Tilmeldingsdato: 14/04-07
Geografisk placering: Bramming
Indlæg: 3,913
Tak givet gange: 1,959
Takket 3,862 gange i 1,112 indlæg
iTrader: 12 / 100%
Frosne krebsehaler

Har købt en stor pose frosne krebsehaler med skal i Kvickly - og jeg har aldrig prøvet at lave sådan nogen før. Når jeg søger opskrifter beskrives en længere renseproces med fjernelse af tarm. Jeg synes de ser ret "ready to eat" ud. De er også lyserøde. Skal de renses? Nogle ideer til opskrifter?
__________________
Winnie
Mor til Johanna født 2002, Thomas 2004 og Augustina 2007.
Tidligere kendt som: Winnie
Quinnie er offline   Besvar med citat
Ulæste 16-05-20, 21:39   #2
sdr
sdr har ikke brugt den nye funktion...
Bare send min post til Slyngebarn.dk
 
sdrs avatar
 
Tilmeldingsdato: 25/03-09
Indlæg: 3,123
Tak givet gange: 2,543
Takket 1,757 gange i 1,102 indlæg
iTrader: 0 / 0%
Vil også umiddelbart tro at de bare skal tø, og så i retten.
Vi bruger dem ofte i en pasta ret med fløde, hvidløg, soltørrede tomater og og frisk pasta

Sendt fra min ANE-LX1 med Tapatalk
__________________
Hilsen Sille

Mor til Emil 18.07.07 og Emma 06.07.09
sdr er offline   Besvar med citat
Ulæste 16-05-20, 23:40   #3
Vanadia
Vanadia good girls go to Heaven bright girls go everywhere
Jeg betaler husleje her!
 
Vanadias avatar
 
Tilmeldingsdato: 21/07-09
Geografisk placering: Odense
Indlæg: 6,848
Tak givet gange: 8,601
Takket 7,718 gange i 3,521 indlæg
iTrader: 1 / 100%
Send en besked via Yahoo til Vanadia
Halvdelen af fornøjelsen ved at spise skaldyr er, at man som voksen må blive beskidt og sippe hvidvin imens Selv er jeg mest til enkle retter: skaldyr, brød, citron og grønt lige nu friske danske asparges og ny kartofler

Rensning er smag og behag. Jeg fjerner tarmen ved større skaldyr som jomfruhummer. Hvis retten kalder på pillede krebsehaler vil jeg helt sikkert fjerne tarmen efter kogning og inden krebsehalerne kommer i retten især hvis det skal serveres for gæster. Hvis du serverer dem kogte med skal, så lad den enkelte selv pille krebsehalerne og afgøre om det er arbejdet værd.
Vanadia er offline   Besvar med citat
Besvar


Aktuelt aktive brugere, der læser denne tråd: 1 (0 medlemmer og 1 gæster)
 
Trådværktøjer
Visningstilstande


Powered by vBadvanced CMPS v3.1.0

Alle tidspunkter er GMT +2. Klokken er nu 07:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
no new posts