Bagværk, med torpedo-spurt... - Slyngebarn
Slyngebarn.dk

Gå tilbage   Slyngebarn > Gør det selv - eller gør det sammen med andre > Mad > Snak om mad
Glemt adgangskode? Tilmeld

Besvar
Trådværktøjer Visningstilstande
Ulæste 24-01-10, 12:02   #1
ChristinaS
ChristinaS har fået sit liv tilbage...
Dronningen af krea

Forhandler

 
ChristinaSs avatar
 
Tilmeldingsdato: 24/04-08
Geografisk placering: - Glumsø
Indlæg: 21,457
Tak givet gange: 36,321
Takket 51,028 gange i 7,985 indlæg
iTrader: 30 / 100%
Talking Bagværk, med torpedo-spurt...

Normalt laver jeg altid dejen om aftenen, når jeg bager, så den kan hæve hele natten i køleskabet - jeg laver oftest en vældig grov dej, ingen sukker, noget så sundt og bl.a bl.a.

Jeg er alene med alle tre kids, manden er på job, og jeg har for længe siden lavet en aftale, om at en veninde og hendes datter skal på visit i dag.

Jeg glemte at sætte dejen over i aftes - tænkte i morges, at det var ligegyldigt, så måtte vi bare spise, hvad der nu er.

Veninden sms´ede af de ville være her ca. 10.30 - Lucas øffede kl. 10 over at der ingen boller var...

Jeg tog en snappy beslutning, og fandt opskriften frem, på hurtigbagte horn (det ER boller, bare formet som horn) - en opskrift, jeg fik af min mor for over 10 år siden tror jeg...
Måske har jeg engang givet den herinde, men nu kommer den igen - jeg gik nemlig igang kl. 10.02 - og kl. 10.35 trak jeg denne plade ud af ovnen;



De smager SÅ godt, selvom der ingen hævetid er...:cookie:

Og det er ret blæret, at der går en halv times tid, fra man tænker tanken, og til de er færdige syntes jeg...

Hurtigbagte horn (16 stk.)

50g. gær
50g. sukker
1/2 liter mælk
50 g. smeltet smør/margarine
10 g. salt (= 2 tsk.)
ca. 800g. mel.
Æg til pensling...

(Man kan jo udskifte noget af melen med noget groft - men altså.... jeg bager faktisk altid grove ting, og man skal sgu ikke være så hellig, så i dag, var det ren hvedemel...)

Start med at tænde ovnen på 260 grader (min kan kun 250 . men det er også fint nok) det er IKKE varmluft.

Smuldr gæren i en skål og hæld sukkeret over.

Varm mælken (jeg bruger bare mikroovnen) op til ca. 35 grader - jeg bruger ikke termometer, men det er lidt varmere end man tror.
Pisk mælken sammen med gær og sukker - stil skålen ovenpå ovnen - der jo er lidt lun - lad den stå, indtil gæren er kommet i gang = det skummer på overfladen, når man rører med en ske - tager ca. 10 min.

Så kommes resten i = salt, fedtstof og mel.

Ælt dejen, del den i to halvdele - rul hver dejklump ud til en cirkel og skær 8 trekanter af hver cirkel - rul dem sammen til horn - fra den brede side mod spidsen (ja, tænk, min veninde anede ikke hvordan man rullede til horn... Så det er ikke fordi jeg tror I er dumme vel...)

Jeg har nogle gange trillet dem til alm. boller - det er selvfølgelig også okay - de er bare bedre som horn - OG det går hurtigere at lave dem...

Læg dem på bagepapir og stryg dem med sammenpisket æg - to gange lige efter hinanden (vigtig detalje, ifølge min mor, noget med den skorpe de får )

Bag dem på midterste ribbe i 10-12 min.

Færdig...

Tip; jeg har engang puttet en masse kanel i dejen, det smagte forrygende - men det er så længe siden jeg sidst har lavet dem, så jeg glemte det i dag

Tip 2; put altid en anelse salt i det sammenpiskede æg - bare en anelse, det binder væsken, og så glider det ikke af bagværket og ned på bagepapiret...

God fornøjelse, de smager forrygende!!

(P.S. Hvis nogen undrer sig, så skrev min veninde kl. 10.20 at de først kørte fra KBH dér...)
__________________
Mange hilsner fra Christina - Mor til Louise´00 (med Rett syndrom), Lucas ´03, Lærke sept.´07 og lillebror-Linus okt.´10
Blogger her; www.mordanmark.blogspot.dk/

Sidst redigeret af ChristinaS; 20-07-10 kl. 22:09
ChristinaS er offline   Besvar med citat
The Following 105 Users Say Thank You to ChristinaS For This Useful Post:
aejster (06-04-13), Asynie (02-09-10), Auot (27-10-11), BabyCarl (08-09-10), Basta (01-09-13), Bella (01-04-11), Bogfinken (30-09-16), bork (11-02-11), Callisto (24-01-10), Camilsen (06-04-13), Caroline (13-06-13), cecilie (21-07-10), CeJay (12-05-11), christa (31-08-10), Cilja_sjes (09-10-11), cvj (24-01-10), C_rina (28-08-10), D.morT3 (07-03-11), Damsebaby (25-01-10), Dana (24-01-10), Danca (24-01-10), dohva (24-09-11), Doktormus (19-07-13), Doruntina (02-02-14), Dronning Gulerod (12-11-14), Egern (08-04-13), Egypt (24-01-10), Elisabette (12-05-11), emmahan (29-07-16), Expect (24-01-10), Fiat500 (11-10-11), Fibak (15-04-12), frk.sorensen (30-01-10), Frk.Tusindfryd (10-09-10), Fru Sand (10-02-10), Fru Sole (19-01-15), Gammelmor (14-04-11), Hamilton-damen (08-07-10), HanneB (06-04-13), HeidiS (24-01-10), Hintze (10-07-10), Hjemmemor (14-05-10), ingamamma (24-01-10), Jeann (14-05-10), Jiwes (26-01-10), Juniors_mor (09-02-15), Kaf (29-11-15), KatarinaD (01-07-13), knitting-hamster (07-02-10), Koby (02-09-10), Krystalmor (24-08-13), Kundera (09-11-14), kvinkelinke (30-01-10), laraskov (30-08-12), LeLa (19-10-14), Lima (24-01-10), Lis (24-01-10), Lisao (13-04-13), LotusMor (24-01-10), lyrens (23-03-15), Maiza (23-09-12), MamaNeema (30-08-12), Mango (16-12-11), MarenKi (20-07-10), Mariehøne (30-01-10), mbritt (25-01-10), melara (09-10-11), merlyn (24-01-10), Mia I (28-12-14), MickeysMor (23-09-11), Mildbasse (24-01-10), missred (22-10-12), Monique (28-01-11), Monster mor (05-01-13), MorMalou (24-11-10), MorMuh (13-09-13), Nanny Ogg (25-09-15), nikoline (20-05-10), Nilles (02-02-10), ninjamom (23-09-11), Nivea (21-03-13), Perhva (24-01-10), Pernillemor (24-01-10), Prinsesse_M (03-10-11), Rimace (20-09-11), Rinemis (09-10-12), sabelkat (25-01-15), SAH (16-01-16), Sanja (02-11-10), sasja (27-04-13), seho80 (27-01-10), Skumfidus (24-07-10), slyngemortilto (22-02-17), Snitte (10-10-12), Stormy-mor (25-01-10), supermom (18-05-11), TinaB (19-09-14), Titta (21-07-10), Trolde75 (23-01-11), Tullensmor (03-03-12), vivsen (24-02-10), webwitch (23-09-12), Wendelboe (20-10-13)
Ulæste 24-01-10, 12:13   #2
Lis
Lis kommer forbi i ny og næ
Aftensmad? Pizza, skat - mor er på Slyngebarn.
 
Liss avatar
 
Tilmeldingsdato: 01/07-08
Geografisk placering: Odense
Indlæg: 2,827
Tak givet gange: 2,647
Takket 1,246 gange i 394 indlæg
iTrader: 14 / 100%
Ih, hvor lyder de lækre Mange tak for tippet
__________________
Mange hilsner Lis
Stolt mor til Silas (22/9-08) og Ella (03/8-10)
Med kreativ hyggeblog her
Lis er offline   Besvar med citat
Følgende brugere siger tak til Lis for dette brugbare indlæg:
ChristinaS (25-01-10)
Ulæste 24-01-10, 12:35   #3
Callisto
Callisto har verdens længste To Do liste... Nr 1 i overspringshandlinger!
Shhhhh........ jeg skriver til Hansi Hinterseer

Forhandler

 
Callistos avatar
 
Tilmeldingsdato: 18/05-09
Geografisk placering: Thorsø (Østjylland)
Indlæg: 3,035
Tak givet gange: 1,532
Takket 1,021 gange i 506 indlæg
iTrader: 22 / 100%
Taark, de ser SÅ lækre ud, sådan nogle vil mig og Lærke gå ud og bage, lige nu
__________________
Callisto mor til en Lækkermås fra '06 og en Laban fra '09

Callisto er offline   Besvar med citat
Følgende brugere siger tak til Callisto for dette brugbare indlæg:
ChristinaS (25-01-10)
Ulæste 24-01-10, 13:11   #4
Koby
Koby Nyder barselslivet
Jeg betaler husleje her!
 
Kobys avatar
 
Tilmeldingsdato: 08/07-09
Geografisk placering: Herlev
Indlæg: 6,467
Tak givet gange: 7,236
Takket 4,328 gange i 2,296 indlæg
iTrader: 1 / 100%
TAk - den er gemt...
__________________
Hilsen Trine
Mor til to skønne på piger V (juni 09), S (august 11) og (juli 18)
Koby er offline   Besvar med citat
Følgende brugere siger tak til Koby for dette brugbare indlæg:
ChristinaS (25-01-10)
Ulæste 24-01-10, 14:28   #5
merlyn
merlyn nu mor til teenager
Jeg betaler husleje her!
 
merlyns avatar
 
Tilmeldingsdato: 03/02-08
Geografisk placering: Nordsjælland
Indlæg: 8,492
Tak givet gange: 10,035
Takket 3,914 gange i 2,355 indlæg
iTrader: 7 / 100%
tænkte lige vi manglede noget guf til eftermiddagen. Jeg vil fluks gå ud og bage dem!! :cookie:
merlyn er offline   Besvar med citat
Følgende brugere siger tak til merlyn for dette brugbare indlæg:
ChristinaS (25-01-10)
Ulæste 24-01-10, 15:05   #6
Lima
Lima Foråret er på vej, 11 grader!
Shhhhh........ jeg skriver
 
Limas avatar
 
Tilmeldingsdato: 23/02-08
Geografisk placering: Schweiz
Indlæg: 1,617
Tak givet gange: 1,234
Takket 1,511 gange i 632 indlæg
iTrader: 0 / 0%
Super godt tip...jeg har tit manglet noget hurtigt og nemt bagværk...den skal helt sikkert prøves.

MH Lima
__________________
Mor til to selvstændige og lækre drenge
fra 2000 og 2003

Lima er offline   Besvar med citat
Følgende brugere siger tak til Lima for dette brugbare indlæg:
ChristinaS (25-01-10)
Ulæste 24-01-10, 15:06   #7
Callisto
Callisto har verdens længste To Do liste... Nr 1 i overspringshandlinger!
Shhhhh........ jeg skriver til Hansi Hinterseer

Forhandler

 
Callistos avatar
 
Tilmeldingsdato: 18/05-09
Geografisk placering: Thorsø (Østjylland)
Indlæg: 3,035
Tak givet gange: 1,532
Takket 1,021 gange i 506 indlæg
iTrader: 22 / 100%
OMG Christina!!!

Det er verdens nemmeste og lækreste opskrift!
De er søde, de er bløde, de er LÆKRE!!! Det er helt sikkert den opskrift, der lige er blevet til vores foretrukne til fødselsdagsboller (uhmmm... med rosiner eller chokolade). Eller med remonce og kanel til kringle...
Min mand ser gerne, at vi får opskriften malet på væggen over krydderihylden .

Jeg bagte også den usunde udgave med hvidt mel og sukker, men havde ingen grovmel hjemme og heller ingen kanel, som lyder som en mega god ide til at give et pift.

Da vi var færdige med dejen, mente Lærke at vi skulle lave pølsehorn, så jeg testede lige opskiften og lavede 10 pølse(horn)brød, og de var MEGA fantastisk gode!
Og hornene/bollerne er bare mums med smør og ost :cookie:.
I min ovn skal de så bare IKKE have 10-12 min ved 260 grader. De er blevet lige det mørkeste, men tror jeg prøver med 240 grader næste gang og 10 min.
Vedhæftede billeder
Filtype: jpg IMG_1004.jpg (44.7 KB, 166 visninger)
__________________
Callisto mor til en Lækkermås fra '06 og en Laban fra '09

Callisto er offline   Besvar med citat
Følgende brugere siger tak til Callisto for dette brugbare indlæg:
ChristinaS (25-01-10)
Ulæste 24-01-10, 15:29   #8
ChristinaS
ChristinaS har fået sit liv tilbage...
Dronningen af krea

Forhandler

 
ChristinaSs avatar
 
Tilmeldingsdato: 24/04-08
Geografisk placering: - Glumsø
Indlæg: 21,457
Tak givet gange: 36,321
Takket 51,028 gange i 7,985 indlæg
iTrader: 30 / 100%
Citat:
Oprindeligt skrevet af Chamira Vis indlæg
OMG Christina!!!

Det er verdens nemmeste og lækreste opskrift!
De er søde, de er bløde, de er LÆKRE!!! Det er helt sikkert den opskrift, der lige er blevet til vores foretrukne til fødselsdagsboller (uhmmm... med rosiner eller chokolade). Eller med remonce og kanel til kringle...
Min mand ser gerne, at vi får opskriften malet på væggen over krydderihylden .

Jeg bagte også den usunde udgave med hvidt mel og sukker, men havde ingen grovmel hjemme og heller ingen kanel, som lyder som en mega god ide til at give et pift.

Da vi var færdige med dejen, mente Lærke at vi skulle lave pølsehorn, så jeg testede lige opskiften og lavede 10 pølse(horn)brød, og de var MEGA fantastisk gode!
Og hornene/bollerne er bare mums med smør og ost :cookie:.
I min ovn skal de så bare IKKE have 10-12 min ved 260 grader. De er blevet lige det mørkeste, men tror jeg prøver med 240 grader næste gang og 10 min.
Nej, hvor dejligt, at du fik prøvet dem... og ja, jeg syntes også de er fuldstændig fantastiske... især taget i betragtning af, at de er SÅ hurtige at lave (og så ligger de godt i maven... ej, men jeg syntes virkelig der er gods i dem...)

Det er faktisk så tilpas længe siden vi har lavet dem, så Lucas troede det var pølsehorn, og blev en anelse skuffet...
Men de er jo en anelse søde (dog ikke meget, tror gæren æder det meste af sukkeret ) var det ok sammen med pølser?

Herligt, at du kunne bruge den...

Eidt; jeg tror forresten ikke, at man kan undlade sukkeret lige i denne opskrift, fordi den er med til at kick-starte gæren - når nu dejen ikke skal hæve... til gengæld er jeg så også ret sikker på - som skrevet - at gæren æder en del af sukkeret op...
__________________
Mange hilsner fra Christina - Mor til Louise´00 (med Rett syndrom), Lucas ´03, Lærke sept.´07 og lillebror-Linus okt.´10
Blogger her; www.mordanmark.blogspot.dk/

Sidst redigeret af ChristinaS; 25-01-10 kl. 00:43
ChristinaS er offline   Besvar med citat
Ulæste 24-01-10, 16:01   #9
271182
271182 Har kun et ønske til jul.
Jeg betaler husleje her!
 
271182s avatar
 
Tilmeldingsdato: 20/03-08
Geografisk placering: 6933, I Fjelstervang
Indlæg: 5,449
Tak givet gange: 2,130
Takket 3,984 gange i 1,532 indlæg
iTrader: 4 / 100%
Så har jeg horn i ovnen. Dog i en modificeret udgave, da jeg hverken havde mælk eller nok hvedemel. Så her blev det med halv vand / halv cheasy fraise og så en blanding af hvedemel, durummel og grov speltmel. Men de ser nu gode nok ud.

Hvor er dejen bare nem at arbejde med. Tak for dejlig opskrift.

Hanne...som glæder sig til om 4 minutter :-)
271182 er offline   Besvar med citat
Følgende brugere siger tak til 271182 for dette brugbare indlæg:
ChristinaS (25-01-10)
Ulæste 24-01-10, 17:57   #10
Callisto
Callisto har verdens længste To Do liste... Nr 1 i overspringshandlinger!
Shhhhh........ jeg skriver til Hansi Hinterseer

Forhandler

 
Callistos avatar
 
Tilmeldingsdato: 18/05-09
Geografisk placering: Thorsø (Østjylland)
Indlæg: 3,035
Tak givet gange: 1,532
Takket 1,021 gange i 506 indlæg
iTrader: 22 / 100%
Citat:
Oprindeligt skrevet af ChristinaS Vis indlæg
Nej, hvor dejligt, at du fik prøvet dem... og ja, jeg syntes også de er fuldstændig fantastiske... især taget i betragtning af, at de er SÅ hurtige at lave (og så ligger de godt i maven... ej, men jeg syntes virkelig der er gods i dem...)

Det er faktisk så tilpas længe siden vi har lavet dem, så Lucas troede det var pølsehorn, og blev en anelse skuffet...
Men de er jo en anelse søde (dog ikke meget, tror gæren æder det meste af sukkeren ) var det ok sammen med pølser?

Herligt, at du kunne bruge den...

Eidt; jeg tror forresten ikke, at man kan undlade sukkeret lige i denne opskrift, fordi den er med til at kick-starte gæren - når nu dejen ikke skal hæve... til gengæld er jeg så også ret sikker på - som skrevet - at gæren æder en del af sukkeret op...
Det ligner altså heller ikke noget, at lave forlorne pølsehorn, som så slet ikke er pølsehorn, når det kommer til stykket . Her var forvirringen totalt, da bollerne var formet til horn og pølsehornene pakket helt ind som brød .

HVIS jeg skulle lave dem igen, havde jeg nok udeladt noget af sukkeret, men det er ikke sådan, at det er vammelsødt. Og Lærke VILLE have pølsehorn, så jeg tænkte, at det nok ikke gjorde nogen skade. Man laver jo også brunede kartofler, glaseret skkinke osv, så sukker og kød kunne godt gå sammen... ik? Men de er i hvet fald spiselige .

Det skal dog lige siges, at jeg brugte tørgær (havde ikke andet) og blandede med den lune mælk, og tørgær kickstarter nærmest af sig selv, når det blir vådt . Men opskriften kan i hvert fald sagtens laves med tør-gær uden at blive ringere af den grund.

Havde horn med ud til svigerne, og opskiften er hermed givet videre til meget imponeret svigermor
__________________
Callisto mor til en Lækkermås fra '06 og en Laban fra '09

Callisto er offline   Besvar med citat
Følgende brugere siger tak til Callisto for dette brugbare indlæg:
ChristinaS (25-01-10)
Ulæste 24-01-10, 20:08   #11
ChristinaS
ChristinaS har fået sit liv tilbage...
Dronningen af krea

Forhandler

 
ChristinaSs avatar
 
Tilmeldingsdato: 24/04-08
Geografisk placering: - Glumsø
Indlæg: 21,457
Tak givet gange: 36,321
Takket 51,028 gange i 7,985 indlæg
iTrader: 30 / 100%
Citat:
Oprindeligt skrevet af Chamira Vis indlæg
Det ligner altså heller ikke noget, at lave forlorne pølsehorn, som så slet ikke er pølsehorn, når det kommer til stykket . Her var forvirringen totalt, da bollerne var formet til horn og pølsehornene pakket helt ind som brød .

HVIS jeg skulle lave dem igen, havde jeg nok udeladt noget af sukkeret, men det er ikke sådan, at det er vammelsødt. Og Lærke VILLE have pølsehorn, så jeg tænkte, at det nok ikke gjorde nogen skade. Man laver jo også brunede kartofler, glaseret skkinke osv, så sukker og kød kunne godt gå sammen... ik? Men de er i hvet fald spiselige .

Det skal dog lige siges, at jeg brugte tørgær (havde ikke andet) og blandede med den lune mælk, og tørgær kickstarter nærmest af sig selv, når det blir vådt . Men opskriften kan i hvert fald sagtens laves med tør-gær uden at blive ringere af den grund.

Havde horn med ud til svigerne, og opskiften er hermed givet videre til meget imponeret svigermor
Neeiiiii, hvor godt... (Det er vel altid fantastisk at kunne imponerer svigermekanikken...)

Jeg spiste en halv i eftermiddag, og når jeg sådan virkelig smagte efter, så er jeg enig i, at de godt kan gå som pølsehornsdej...

Og mon ikke det hele vil hæve/sætte gang i gæren alligevel, selvom man måske kun bruger 25 g. sukker?
__________________
Mange hilsner fra Christina - Mor til Louise´00 (med Rett syndrom), Lucas ´03, Lærke sept.´07 og lillebror-Linus okt.´10
Blogger her; www.mordanmark.blogspot.dk/
ChristinaS er offline   Besvar med citat
Ulæste 24-01-10, 20:12   #12
cvj
cvj har ikke brugt den nye funktion...
Jeg betaler husleje her!
 
cvjs avatar
 
Tilmeldingsdato: 03/12-07
Indlæg: 10,042
Tak givet gange: 7,311
Takket 4,389 gange i 2,116 indlæg
iTrader: 8 / 100%
så fik jeg også lige lavet en portion (sammen med ullas brødstænger )
jeg fyldte brunsviger-fyld i mine.
MUMS siger jeg bare.
det smager godt nok lækkert og hvor er dejen skøn og vildt lækker at arbejde med (da jeg sagde det kiggede min ikke-bagende mand på mig og faldt sammen af grin )

cvj er offline   Besvar med citat
Følgende brugere siger tak til cvj for dette brugbare indlæg:
ChristinaS (25-01-10)
Ulæste 24-01-10, 20:16   #13
Pernillemor
Pernillemor WEE Nu med Artista 200 og broderimodul :)
Mit IRL er skiftet ud med en URL

Forhandler

 
Pernillemors avatar
 
Tilmeldingsdato: 10/02-09
Geografisk placering: Vejle
Indlæg: 4,367
Tak givet gange: 2,428
Takket 2,327 gange i 1,283 indlæg
iTrader: 1 / 100%
Kanon med noget der bare lige kan trylles hurtigt
Pernille
__________________
Pernille - Mor til Laura fra Maj 04 og Christian fra September 09 - Karen Marie 13 de to yngste hjemmefødt

Blogger om hus, have og krea her
Pernillemor er offline   Besvar med citat
Følgende brugere siger tak til Pernillemor for dette brugbare indlæg:
ChristinaS (25-01-10)
Ulæste 24-01-10, 23:28   #14
ChristinaS
ChristinaS har fået sit liv tilbage...
Dronningen af krea

Forhandler

 
ChristinaSs avatar
 
Tilmeldingsdato: 24/04-08
Geografisk placering: - Glumsø
Indlæg: 21,457
Tak givet gange: 36,321
Takket 51,028 gange i 7,985 indlæg
iTrader: 30 / 100%
Citat:
Oprindeligt skrevet af cvj Vis indlæg
så fik jeg også lige lavet en portion (sammen med ullas brødstænger )
jeg fyldte brunsviger-fyld i mine.
MUMS siger jeg bare.
det smager godt nok lækkert og hvor er dejen skøn og vildt lækker at arbejde med (da jeg sagde det kiggede min ikke-bagende mand på mig og faldt sammen af grin )

Hvor lyder det lex......

(Min mand og min søn HADER brunsviger - så det kommer ikke til at ske her...
men alm. remonce kunne måske også gøre tricket - måske marcipan-remonce...)
__________________
Mange hilsner fra Christina - Mor til Louise´00 (med Rett syndrom), Lucas ´03, Lærke sept.´07 og lillebror-Linus okt.´10
Blogger her; www.mordanmark.blogspot.dk/
ChristinaS er offline   Besvar med citat
Ulæste 25-01-10, 00:18   #15
merlyn
merlyn nu mor til teenager
Jeg betaler husleje her!
 
merlyns avatar
 
Tilmeldingsdato: 03/02-08
Geografisk placering: Nordsjælland
Indlæg: 8,492
Tak givet gange: 10,035
Takket 3,914 gange i 2,355 indlæg
iTrader: 7 / 100%
Mine horn blev også helt fantastiske - det syntes især manden min og de to ældste. Helene og jeg spiste hver 1 horn, de 3 andre delte lige 11 horn!!! (og vi havde altså næsten lige fået frokost ). Opskiften er godkendt - også selvom jeg var lige ved at glemme den smeltede smør, så den blev æltet i da ½ af melet var æltet i og jeg egentlig var i gang med at ælte ude på bordet.
Det med at putte fyld i, lyder lækkert! Jeg havde i forvejen blandet kanel i dejen (æælsker kanel) og det var et hit! Tror næste gang jeg vil prøve med lidt fyld af hakkede mandler og dadler:cookie:.
merlyn er offline   Besvar med citat
Følgende brugere siger tak til merlyn for dette brugbare indlæg:
ChristinaS (25-01-10)
Besvar

Tags
sbkogebog, torpedospurt


Aktuelt aktive brugere, der læser denne tråd: 1 (0 medlemmer og 1 gæster)
 
Trådværktøjer
Visningstilstande


Powered by vBadvanced CMPS v3.1.0

Alle tidspunkter er GMT +2. Klokken er nu 13:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
no new posts